keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Elämänmuutoksia...?

Otsikon perässä on kysymysmerkki, koska mitään elämänmuutoksia ei ole tapahtunut!
Mutta on sellainen olo, että elämä on käymistilassa, nimenomaan henkisesti, ja elämänmuutoksia voi tulla lähiaikoina ja toivon sitä.

Siksi laitoin tähän tälläisen kuvan chakroista. Nappasin kuvan Quinoaa! blogista, jossa on hirveästi asiaa ravinnoista ja elintavoista ja Ayurvedasta ym.
Asioita, joita tahtoisin enemmän toteuttaa elämässäni, mutta esim. uudenlainen ravinto tuntuu vaikealta totetuttaa käytännössä, koska:
 1. perhe ei suostu
2. tuntuu hankalalta alkaa opetella käyttämään uudenaisia ruoka-aineita, joita ei tunne
3. niiden saatavuuskin on hankalaa ja joutuu myös tilailemaan
4.  kallista.

Blogissa oli myös viisaita asioita liikunnan harrastamisesta, miten pitäisi harrastaa lajia, joka on hyväksi juuri itselle. Motiivina ei pitäisi olla kilpailu tai miten saa muokattua vartalonsa ja näyttäisi hyvälle. Egosta lähtöisin oleva motiivi.
Oikeantyyppinen liikunta ei tunnu edes hikiseltä vaan ihminen tekee sitä koko ruumiillaan ja sielullaan, niin, että se tuntuu suorastaan meditatiiviselta.
Olen käynyt 6 vuotta kuntosalilla ja lopetellut viime vuoden aikana vähitellen. Jumpassa käyn viikottain. Eilen viimeksi sellaisessa ei superrasittavassa.
Jumppa on hyvä, mutta se omin minulle, joka vie muihin maailmoihin on ehdottomasti ratsastus.

Työelämään toivoisin muutosta. Tämä päivittäinen työ työntää niin kovasti poispäin, mutta niin kauan tässä on roikuttava, että olisi jotain muuta tilalle. Asuntolainat on maksettava ja kuukausittainen palkka on meidän perheelle välttämätön. Jätän tämän kohtalon ja enkelten huomaan! Jos mun ei ole tarkoitus tässä eläkeikään asti roikkua, niin kyllä mä kai kompastun johonkin mahdollisuuteen.

Kolmas pikki lapsenlapseni ei ole vielä syntynyt, mutta huomenna laitetaan syntymään! Olen torstaina ja perjantaina lomalla hoitelemassa 1 ja 3 vuotiaita isosiskoja. 1 v tulee ällistymään, kun tulee pienempi, joka vie paikan sylissä. On sellainen syliperuna.
Tervetuloa pikkuinen poika!

1 kommentti:

Pilviharso kirjoitti...

Joka puolella pukkaa nyt vauvoja - onnea sinnekin, lienee jo valmista?

Joskus tulee se tunne, että uutta on tulossa, ei vain tiedä vielä mitä. Itsekin ihailin noita Quinoaa-sivuja, mutten pysty myöskään erikoisdieeteille (syynä mm. pikkukaupungin liepeellä asuminen eli ei varmasti saisi raaka-ainetakaan). Epäilen myös omaa sitoutumista, en ole koskaan ollut - missään asiassa - yhden suunnan, ravinnon, uskonnon ihminen.