tiistai 26. toukokuuta 2009

Kukkia ja ratsastusta...



Työpäivä on kohta alkamassa ja taivason ihan pilvessä. On ollut kaunis viikko ja pihan kasvit ovat kasvaneet ihan silmissä!

Nyt kukkivat ainakin sipulikukkien lisäksi pilvikirsikka, sammalleimu, päärynäpuu, jouluruusu ja pionin nuput on jo värittyneet. Pihamme on vasta 4 vuotta vanha ja nyt pitäisikin ottaa kuvia. 10 vuoden päästä voi vaan ihmetellä, että koska tämä muutos on tapahtunut, kun ei huomattu. Suurin haaveeni nyt on kasvihuone! Ihanin olisi sellaine, mihin mahtuisi myös oleskelemaan, niin kuin kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmä. Mutta kelpaisi kyllä ihan millanen tötterö vaan, kun jonkunlaisen saisi. Yläkulmassa vielä kuva kranssista, jonka tein.

Eilen oli aivan ihanaa käydä ratsastamassa. Hyppäsimme esteitä ja hevoseni oli ihan unelma. Ratsastin nuorempana useamman vuoden, mutta se jäi sitten tyypillisesti, kun alkoi nämä muut maailman menot kiinnostamaan. Niinpä 30 vuoden tauon jälkeen aloitin vuosi sitten uudestaan. Ratsastu on kuin polkupyörällä ajo, se ei unohdu kun kerran on oppinut. Tietysti opeteltavaa riittää ja monet asiat opetetaan tekemään ihan eri tavalla kun aiemmin, mutta tasapaino, istunta, hevosen liikkeet eri askellajeissa, ne oli kyllä hallinnassa niin kuin ennenkin. Olen nauttinut ratsastuksesta ihan valtavasti!



1 kommentti:

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Onnea ja pitkää ikää uudelle blogille! Pidät paljon samoista asioista kun itse, innolla jään odottamaan postauksiasi!