lauantai 5. kesäkuuta 2010

Tänään mennään tiinulille kyläilemään ja grillaamaan.   Kakku on uunissa viemisiksi, jos se nyt onnistuu. Mulla ei noitten keittiöhommien suhteen ole oikein itseluottamusta.
Ja kaikilla ihanilla lapsukaisilla alkoi lomat! Toivotan ihan kaikille koululaisille ihanaa, vapaata, lämmintä kesää!
Meidän pikkupoikakin jätti nyt ala-asteen ja näyttikin niin isolla pojalle. Kysyi multa, että en kai mä meinannut alkaa todistusten jaossa itkemään. Olin kuulemma sen näköinen ja poika vahti silmä kovana, että nolaanko mä sen.
Niin ja pikkupoika sai stipendin! Kyllä todistus olikin huikea.
Hyvä kesää, vaikka tuntuukin tuuli olevan pohjoisen puolella.

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Haikeus on päivän sana, kun vanhemmat katsovat lapsiaaan.
Hyvää kesälomaa heille kaikille.
Kävin kurkkaamassa kaunista kasvihuonettasi.

Tiinuli kirjoitti...

Kyllä tuosta kakusta vaan tuli ihan erinomainen,, samoin kuin siitä toisesta herkusta, jonka myös oilt tehnyt: rahka-marianne murske-vadelma-keksipohja-torttu, nam nam. Olipa hyvää !! Kiitos kovasti !! Oli tosi kivaa, pitää ottaa uusiksi, oli niin kivaa !! Kiitos myös muista tuliaisista, kukallista tiskiharjaa en ole ennen nähnyt ja tuosta tyttösen saamasta keltaisesta rasiasta pidämme molemmat, tosin tyttönen jo huomautti, että "äiti, tämä on sitten MINUN" Höh, no en kai minä nyt lapsen rasiaa veisi,,

Teidän poikasen todistus on kyllä ihan omaa luokkaansa,, onnittelut siitä vielä ja onnittelut myös stipendeistä, hienoa !!

Lomalaiselle toivotan oikein hyvää lomaa ja teille työläisille oikein paljon tsemppiä töihin !!