tiistai 6. heinäkuuta 2010

Mystiikkaa...

Vanhasta torpasta, jossa on asunut useampi sukupolvi koskaan muuttamatta, voi löytyä mitä vaan, niin kuin tämä Täydellinen unikirja ja kohtaloiden ennustaja vudelta 1924.
Tätä lukiessa vuorotellen kauhistuu ja repeä nauruun!
Tästä oppii ennustamaan dominoista, kädestä, sormien kynsistä, käden viivoista, kirjaimista, syntymämerkeistä, kuun muodoista, viikon päivistä syntymäpäivänä (mikä onkin ihan hervoton), korteista, teen ja kahvin poroista ym. ym. sekä keisari Napoleon Bonaparten käyttämä oraakkeli eli kohtalon kirja!

Iso osa "opetuksista" liittyy avioliittoon. Eli varsinkin jos on nainen, ei oikeastaan muuta vaihtoehtoa ole, jollei halua olla friikki ja hirvitys!
Kohtalon kirjassa lasketaan tähtiä kirjaimista eräänlaisen kaavan mukaan. Vastaukseksi voi saada esim:
Tee tyhjäksi tämä avioliitto tai muuten saat katua!
tai
Henkilön sairaus jatkuu ja on hyvin vakavaa laatua.
tai
Toiveesi ovat aivan turhat nykyään.

Syntymämerkeistä ennustaminen:
Jos sinulla on merkki oikeassa kyljessä, merkitsee se
 Velttoa, raukkamaista ja kykenemätöntä, ylenmääräiseen juopotteluun hyvin taipuvaista luonnetta. Se ennustaa helppoa elämää vaatimattomissa oloissa, kiukkuista ja ilkeää puolisoa sekä tottelemattomia lapsia, jotka joutuvat monenlaisiin vaikeuksiin.

Minä päivänä olet syntynyt?

Sunnuntai: - Lapsesta tulee pitkäikäinen ja varakas
Maanantai: - Hänestä tulee heikko ja naisellinen, siis sellaisilla ominaisuuksilla varustettu, jotka harvoin tuottavat kunniaa.
Tiistai: -Vieläkin pahempaa, vaikka hän ehkä voikin äärimmäisillä ponnistuksilla voittaa huonot taipumuksensa, joiden vallassa hän on. Häntä uhkaa kuitenkin väkivaltainen kuolema, ellei hän ole hyvin varovainen.
Keskiviikko: -Hänestä tulee hyvin oppinut tiedemies
Torstai: -Tänä päivänä syntynyt lapsi pääsee lopulta suureen kunniaan ja arvoon.
Perjantai: -Hänestä tulee hyvin voimakas
Lauantai: - Tämä on toinen paha päivä. Lapsesta voi siitä huolimatta kehittyä kunnon ihminen, vaikka sellaista sattuukin harvoin, koska useimamt tämän päivän kuluessa syntyneet lapset ovat pahankurisia, itsepäisiä ja murjottavia.

Pahin on kuitenkin
Neuvo, miten saadaan selville jääpikö vastasyntynyt lapsi henkiin vai ei :
Kirjoita paperille isän ja äidin nimet täydellisesti ja lapsen syntymäpäivä kirjaimilla. Laske sitten näiden sanojen kirjaimet yhteen, lisää summaan viisikolmatta ja jaa lopullinen summa seitsemällä. Jos osamäärä on parillinen luku, kuolee lapsi, mutta jos se on pariton, jää lapsi elämään.

Voi vaan kuvitella miten on paperilla laskettu rouva Junon ohjeen mukaan. Mitä, jos luvuksi on saatu parillinen luku. Onko jossain jätetty lapsi vähemmälle hoidolle tai vaaroille alttiiksi "kun se on kuitenkin menetetty, eikä kannata vähiä voimavaroja siihen satsata!"

1 kommentti:

Pilviharso kirjoitti...

Hyvinkin esoteerinen ihminen sanoo tähän jo, että "uhhuh"!!!

Hauska juttu joka tapauksessa.