tiistai 19. huhtikuuta 2011

Lisää hirviökasveja...

...joo nyt on joku triffidien kapina menossa liittyen edelliseen postaukseen. Tää alkaa jo olemaan pelottavaa.
Tässä on Aaronin sauva, jonka ostin puutarhamessuilta. Kasvia kukitetaan kuivana mukulana, mutta ennenkuin ehdin lukea ohjeet, olin jo uittanut mukulan. Kaadoin veden pois, mutta luulen, että kylvystä kasvi sai sopivan herätyksen levosta ja vauhtia kasvuun.
Tässä pikkuinen on vasta 65 cm korkea.


Ja tänä aamuna sitten istuin kahvipöydässä, kun pelästyin omituista kovaa kahahdusta, kuin joku olisi liikkunut muutaman metrin päästä. Katselin ympärille,että onko täällä joku, kun huomasin triffidin huojuvan.
Päällimmäinen kerros "nupun" ympäriltä oli kiertynyt rullalle alas!


Triffidi on nyt 87 cm korkea ja aika pelottava. Ensi yönä sille kuoriutuu tietysti jalat.

PS. töistä tullessa hämmästyin, kun matot oli kaikki pihalla ja ovet auki ja mies siivosi täydellä höyryllä. Ihmettelin kun just viikonloppuna tehtiin se. Selitys oli kuulemma, että koira on tehnyt asiansa sisälle ja haju oli miehen kotiin tullessa tyrmäävä.
Lähdin siitä lenkkeilyttämään koiraa ja takaisin tullessa oli hajuunkin löytynyt toinen syy. Tämä triffidi! Se oli nyt pihalla ja kun menin nuuskimaan, niin haju oli tosiaan järkyttävän paha. Mulla on toinen triffidi töissä ja ei kun työpaikalle takaisin hakemaan triffidiä, ettei koko osastoa tarvitse huomenna evakuoida.
Mähän arvasin, että jotain saa..nallista sillä oli mielessä. 

5 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Aika pelottava!!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että olet kuvannut kasvisi elämää, sillä ostinpa minäkin niitä kaksi ja annoin toisen eteenpäin. Oma kukkani ei ole ehtinyt vielä noin pitkälle, mutta toisen omistaja kertoi samanlaisen "hajuhirviötarinan" omasta kukastaan. Täytyy jättä kukka Pääsiäisen ajaksi " ulkoruokintaan, jottei sitten mökiltä tullessa tule soitettua poliisia etsimään " mätänevää ru..ista".
LOTTA

illusiah kirjoitti...

: )

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin kasvoi yksi sellainen ja se haju oli aivan karsee.Heitin sen pihalle ja sai siellä kukkia loppuun ja kuivahtaa. n 1,5kk päästä ajattelin istuttaa sen mukulan kukkapenkkiin ja jos ei kasva niin olis sit vaikka myyrien kauhuksi maassa. Siitäpä kasvoi pitkä pilkullinen varsi jonka päähän tuli kämmenen muotoinen lehti jossa 10 sormea. Annan sen talvehtia maassa ja jos ei enään keväällä nouse niin voi, voi.

Anonyymi kirjoitti...

Auts. tänään ostin messuilta ja mielenkiinnolla odottelen mitä tuleman pitää. Missähän vaiheessa se alkaa haista? Toivoisin että voisin seurailla sen elämää ja olisi hajuton niinkauan kun pakkasia riittää.