maanantai 7. joulukuuta 2009

Keittiötä...

Sain tuolta yhdestä blogista idean kuvailla keittiötä. Mun kuvat on vaan tälläisiä yksityiskohtia. Jotenkin siinä toisessa blogissa kuvat kertoivat niin kivasti ihmisestä ja tyylistä. Sattuneesta syystä (sotkuinen keittiö) kuvat on kaikki tuosta hartioiden korkeudelta tai siitä ylöspäin.

Vanha kaappi, josta tykkään kovasti. Päälle on vaan sinnekin kertynyt roinaa.
 


Tämä koristus on kodihoitohuoneeseen menevän oven päällä. Mun mielestä tämä on vanhan seinäkellon yläosa.


Vanhaa lasia yläkaappien päällä. matalat pullot on puhallettua lasia 1800-luvulta. Lasin sisällä on isoja kuplia ja vaikka kuvassa ei selvästi näy, on ruskean pullon kaula ihan vinossa. Korkeampi kirkas pullo on vanha apteekkipullo.
Viereisessä kuvassa olevat veitsi ja haarukka on myös tosi vanhoja, vaikken ikää varsinaisesti tiedäkään.
Jotenkin tekisi mieli niitä puhdistaa (veitsen varressa on jotain maalitahrojakin), mutten uskalla , etten pilaa niitä. Pitäisi saada jostain ohjeet.

Tässä Arabian Kesäkukka sarjaa ja saman tyylinen kannu. Ovat turvassa korkean kaapin päällä. Mummon vanhoja. Niitä on kaapissa enemmänkin, mutta kun kaikkea ei voi levitellä esille, koska mun keittiöstä tulisi museo. Keittotaitoni onkin surkea, joten keittiö inspiroi enemmän museona!


Tuosta kodinhoitohuoneen ovesta tuli mieleen,että olisipa hauska haaste kuvata kodinhoitohuoneet ihan rehellisesti ilman ennakkosiivousta ; )

Ja kiitos kaikille, jotka kommentoivat pojan Metsässä-ainetta! Tokihan poika ja me tiedetään, että hän on kielellisesti lahjakas, mutta hänenkin tee mieli välillä testata tekstejään.
Ja ehkäpä tekstin lukeminen tuotti iloa muillekin...

Ei kommentteja: