tiistai 15. joulukuuta 2009

Viimeisiä työpäiviä tänä vuonna...

...ja on kuin tervanjuontia!
Työteho on aika matalalla. Tämä työ on sellaista pitkäjänteistä ja itsenäistä, eli vaatii jonkin verran itsekuria, että saa aikaan. Nyt sopisi sellainen joku järjestely tai muu homma joka tapahtuu tässä ja nyt omin käsin.
Löysin netistä ihanan paperitähden ohjeen ja A nelosista saa aikaan vaikka tällaisia...


Kotona odottaa useampikin ihana käsityö. Tämä päiväyö häiritsee harrastuksia. Tilasin netistä juuri vaaleaa ontelokudetta, josta alan virkkaamaan mattoa. Lisäksi työn alla on juuri lapsen villapaita, pipo ja sukat. Olen myös suunnitellut yhteen lasioviseen kaappiin verhoja vanhasta pitsilakanasta. Ostin eilen myös pakastepussinsulkijoita, joista askartelen huolinukkeja. Niistä voi tulla aika kivoja, paisti jos turhaudun paksujen sormieni kanssa ja rynttään roskiin koko ukon.
Jokohan tilaamani puiset pyykkipojat olisi tulleet. Olen odotellut, että saan tänne kuvan valmistamastani pyykkipoikapussista. Eihän se ole valmis ilman tyyliin sopivia poikia.

Olen ihmetellyt tämän blogin jouluvärejä. En ole ennen huomannut, että joulu on mulle noin sinisävyinen. Mutta kyllä kun ajattelen joulua, tulee mieleen syvänsininen tähtitaivas ja kimalteleva hanki.
Mutta voisi tässä blogissa silti olla vähän lämpöisemmät värit.

7 kommenttia:

illusiah kirjoitti...

No niin. Vaihdoin blogipohjan. Tuli ainakin väljempää, mikä on kiva.

elina kirjoitti...

Samanlaisia tähtiä olen minäkin väkertänyt tänä vuonna, mallin sain tuttavalta. Ihanaa, kun saa näyttävää jälkeä niin helposti ja halvoista aineksista.
Täällä päivät kuluvat lämmityspuuhissa, vanha talo kun ei ole kovin lämmin. Onneksi on klapeja ja pönttöuuni. Kokkolassa on ainakin kylmää ja nyt on satanut luntakin, joten vanhakaupunki on todella kaunis. Missäpäin asut??? Onko siellä talvista ja lumista?

illusiah kirjoitti...

Asun täällä maalaiskylässä 50km Helsingistä.
Kyllä täälläkin nyt on lunta väriksi ja pakkasta ihan reilusti.
Toppahousut päälle tänään, kun lähden ratsastamaan!

elina kirjoitti...

Minäkin olen asunut sielläpäin, tai ainakin n.50km pääkaupungista. Tämä pohjoisen Suomen tyttö eksyi vähäksi aikaa sellaiseen paikkaan kuin Mäntsälä, mutta pian tuli jo ikävä Ouluun ja nyt olen Kokkolassa. Enää ei ole aikomusta muuttaa, mutta mistäpä tuon koskaan tietää.
Rakkaitani on Kotkassa, Hämeenlinnassa, Helsingissä ja Lahdessa, joten sielläkin päin aina vieraillaan, mutta aina on kova kiire kotiinpäin.
Olen ihan mökkihöperö ja inhoan matkustamista (paitsi veneilyä). Ihanaa odotella joulua täällä omassa pikkuisessa mökissä, vanhassa ihanassa kaupungissa.

Tiinuli kirjoitti...

Moi taas,, iik,, joulu on jo niin lähellä ja niiiiiin paljon on tekemättä. No,, ellei valmistu, niin ollaan ilman,, on ollut pakko tyytyä siihen jo muutamana vuonna. Hyvin on joulu mennyt silti.

Tuo tähti,, ihana! Kerrotko mistä sen ohje löytyy??

Tiinuli kirjoitti...

Haa,, ohje löytyikin helposti,, hih, 6 paperiarkkia ja sakset on täällä jo valmiina.. mahtaako tyttönen ehtiä kouluun tänä aamuna,, on myös tosi innokas askertelija,,

EIlen illalla oli ensimmäinen koulun joulujuhla. Aivan ihana.

illusiah kirjoitti...

No kuule Elina! Ihan kun suunnilleen mun kynästä. Asun tosiaan Mäntsälässä ja kotoisin Kotkasta. Kavereita on Lahdessa ja opiskellut olen Hämeenlinnassa:)
Niin ja veneily kuuluu harrastuksiin.