sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vapun juhlinnat...

Uupunut mummo on päässyt töihin lepäämään. Vappuaattona menin ajoissa nukkumaan, koska tiesin, että juhlinta äityy vielä hurjaksi ja kunnon täytyy kestää...
Vappupäivän aamuna saapuikin hurja kolmikko (lapsenlapset) ja meno oli villiä aina eilisiltaan asti, jolloin pakkasin ipanat ja koiran autoon ja palautin kotiinsa.

Pienin juhlija ottikin unia vähän päästä, että jaksaisi taas riekkua.
Alla olevassa kuvassa 3 v on valmistanut ruuan nallelle ja kattanut pöydän.

Ruokapöydässä (jauhelihakeittoa) 1.5.v oli mielestään syönyt tarpeeksi ja ilmoitti kovaan ääneen KIITOS KIITOS! Ennen kuin ehdin vauva sylissä hätiin, tyttö lähti viemään melkein täysinäistä lautasta tiskipöydälle, niin kuin on opetettu. No tietysti tapahtui mahalleen mätkähdys ja sopat pitkin seiniä ja lattioita.
Tyttö sanoi, että Uppitta!
Lisäksi vappuun mahtui kylpemistä vauvanammeessa, jonne olin laittanut pari tippaa jojobaöljyä ihon kuivumisen takia. Hetken päästä aloin ihmettelemään, että mitähän ainetta toi vaahto tuolla on...?
No astianpesuainettahan se..
Näissä hommissa täytyy olla suurpiirteinen.
Mies viettikin vapun pääasiassa pihalla rakentamassa kasvihuonetta jota tehdään niin maan perusteellisesti. Vai olikohan siellä pihalla vaan rauhallisempaa..
Yritän seuraavaan postaukseen saada kuvia kasvihuoneen nykyisistä vaiheista.

1 kommentti:

Tiinuli kirjoitti...

Ihana vappu sinulla,, onneksi jälkeenpäin kaikki naurattaa,, siis riittävän ajan kuluttua,, aika kultaa muistot.. Olet rikas, kun sinulla on tuo hurja kolmikkosi. Liikuttava tuo kattaus,, nalle siellä odottaa ruokaa,, iik!
Kasvihuone-projektista olen kuullut täälläkin,, mielenkiinnolla odotan kuvallista selostustasi tilanteesta,,Hienoa kun viimein etenee !! Mukavaa tiistaita sinulle !!