keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kevättä pihalla...

Tässä kuvassa on meidän valkosipulipenkki!
Mies nosti sipulit vanhasta penkistä, kun alkoivat olemaan niin kitukasvuisia ja vaihdettiin uuteen paikkaan. Ihmettelin jo aikaisemmin maasta työntyviä piippoja, että miten toiset on niin omituisen näköisiä. Ollaan kovasti ihmetelty ja ainoa selitys on, että maahan on levitetty lehtikompostia, jonne on joskus heitetty pääsiäisnarsissit. Sipulit on tehneet pieniä sivusipuleita ahkerasti ja mieshän ei tietysti erottanut niitä valkosipulin kynsistä. Oli penkin toiseen päähän tullut vähän sipuliakin.
Hain loput nousevat sipulit vanhalta paikalta ja istutin joka narsissin viereen yhden.
  

Jouluruusu kukkii ahkerasti. Se kukki jo viime vuonna, mutta ei ihan näin komeasti.
Kasvihuoneen asukit ovat kerääntyneet lämppärin ympärille. Lamppuöljyllä toimiva lämppäri on löytö kierrätyskeskuksesta. Yhtenä yönä oli polttoaine loppunut ja lämpö laski pariin asteeseen. Lämppärin ollessa päällä yölämpötila on alimmillaan noin 12 astetta.
Kauhean paljon en ole ehtinyt pihan hyväksi tehdä. Mihin aika menee?
Aloitin vuoden alussa opiskelunkin työn ohessa. Liittyy luontaistuotealaan. Kävin asioimassa paikallisessa luontaistuoteliikkeessä ja samalla ilmoitin olevani halukas, jos vaikka tarvitsisivat viikonloppu- tai ilta-apua. Olin ajatellut, että ei varmaan mitään mahdollisuuksia, mutta nyt olen ollut siellä jo pari kertaa ja kalenteriin on merkitty vuoroja parille viikolle eteenpäin. Ala on todella kiinnostava ja opiskeltavaa riittää varmaan lopuksi ikää. Saas nähdä mitä kaikkea tästä seuraa!
Tuntuu ihmeellisesti siltä, että toiveilla on taipumus toteutua. Oleppa siis tarkka siitä mitä toivot!

 

Ei kommentteja: