tiistai 17. toukokuuta 2011

Pihapostaus...

 Tämmöistä sumukonetta olen haikaillut pihalammikkoon jo pari vuotta ja nyt se vihdoin hommattiin. Odotan vaan, että enkelipatsaan takana kivien välissä oleva iiris kasvaa ja vihreät rehevät lehdet kaartuvat lammikon ylle. Vielä elokuun hämärät illat, niin lammikko on (varmaankin) ihana.

 Hei! Kattokaa, mä löysin kukkia!
Oli niin hieno kukkakranssi, että täytyy tähän vielä erikseen laittaa kuva. Niin muuten kranssin kanssa kävi niin, että illalla istuin olohuoneessa ja mies käveli pihalla ja huomasi kukat. Samassa hän potki kranssin rikki
: ( , ettei voikukat pääse siementämään. Olisin kyllä kieltänyt, jos olisin ollut puhe-etäisyydellä.


 Jouluruusu on kukkinut jo tosi pitkään ja kun luulin, että nyt se on parhaimmillaan, niin kukkien määrä on siitäkin vaan lisääntynyt. Alakuvassa Moskovalaisrouvalle uusi tuttavuus, ruohonleikkuri. Sitä piti nuuskia vähän kauempaa kurkotellen. Jos vaikka käynnistyy.
 Äitienpäivälahjaksi sain omalta äidiltä pinkin silikonikakkuvuoan, joka on ruusun muotoinen. Mietimme miten hienoja kakkuja sillä voitehdä ja miten koristella mahdollisimman ruusumaisesti. Mutta ensimmäinen leipomus olikin saaristolaisleipä. Ohjeen nappasin Kotoliving- blogista.
Viikonloppuna suunnataan naisten kympille. Toivottavasti ilmat suosii.

1 kommentti:

Rentukka kirjoitti...

Vauh, miten hieno sumukone! Meillä kukaan ei ole kerinnyt hävittää voikukkia ja sen huomaa.. Mies ehdotti että Karvakuono voisi toimia ruohonleikkurina; koira kun potkii takajaloillaan niin että ruohotupsut lentää !