keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kirppislöytöjä jälleeen...


Löysin täältä Raumalta ihan mahtavan kirppiksen. Paljon ihanaa tavaraa ja hinnat alhaiset! Ensin kävin yhdessä toisessa ennen tätä löytöä ja kehitin teorian. Joissain kirppiksissä on sellanen "huono energia", että tekee vaan mieli äkkiä pois. Jossain taas paikka ihan imee puoleensa ja sellaisesta löytyykin kaikkea kivaa. Kun vanhaa käytettyä tavaraa on  paljon, niin niiden `energia` tiivistyy ja se on hyvää tai luotaantyöntävää! Kuulostaako ihan höyrypäältä? No en mä ota juttujani niin vakavasti: )
No niin. Vieressä lamppu, jollaista olen halunnut. Aion vaan maalata sen vaaleaksi ja käydä Pentikiltä ostamassa uuden varjostimen.


Tämä peltinen joulupurkki on kiva. Täytyy laittaa siihen jotain vaikka tryffeleitä jouluksi. Miten mäkin olen jo ihan intona joulusta. Sen suunnittelu on kivempaa, kun varsinainen juhla. Tosin ensi joulusta voi tulle surkea. Näin siskoni elossa viime jouluna viimeistä kertaa.
Ei olla äitini kanssakaan vielä keskusteltu, miten ensi joulua vietetään. Ollaan ainoina elossa viisihenkisestä perheestä.
No niin. Näin se haikeus alkaa hiipimään jo lokakuussa.


Vieressä kirpparilta ostamani pöytäliina ja Burdan kaavat bleiseriin.





Alla kiva suti, josta en oikeastaan tiedä mikä se on, ja mitä sillä voisi tehdä. Tarttui kuitenkin mukaan. 3 joulukuusen kynttilän pidikettä on oikeasti vanhoja ja olin suunnitellut aikaisemmin tämmöisten tilaamista netistä.


Tämä punainen toppi oli ihan löytö! Kuva ei kerro kuinka ihana se on.. Hinta oli ollut 2 € ja nyt oli pöydästä 50% ale. Euron Ois silkkitoppi!!!

Vielä löysin pikkupojalle 2 Marimekon trikoopaitaa. Siistissä kunnossa!
Kirppisostokset tekivät kaikki yhteensä 17 euroa.
Huomenna lähdetään kotimatkalle, mutta onhan syyslomaa jäljellä vielä muutama päivä. Jonain päivänä on edessä vielä Kotkan reissu.
Niin ja ehkä laihdutuskuuri. On tullut lomalla syötyä hyvin (tai huonosti, miten sen ottaa)

4 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Toi suti on tiskiharja; mun mammalla oli aikoinaan tuommoinen.

illusiah kirjoitti...

Ahaaa! En kyllä taida raaskia kastella. Nyt se roikkuu keittiön naulassa. Kävin vierailulla, kiva pöytäliinajuttu.

tia kirjoitti...

Kirppiksillä on kiva kierrellä joskus löytää todella makeita juttuja. Hieno valaisin ja samanlainen purkki jollaisen juuri ostin kirppikseltä.

Lissu kirjoitti...

kiva blogi sulla:)
ja totta ,kirppareilta tekee välillä tosi hyviä löytöjä:)