maanantai 19. lokakuuta 2009

Syysloma jatkuu...



Verhot
Täällä ollaan mökillä Raumalla nauttimassa luonnon rauhasta! Tänään käytiin vanhassa kaupungissa ja löysin kivan kaupan, josta ostin kankaita ym. kivaa. Toisesta ostin kotiin uudet olohuoneen verhot. Oli ihan helpotus päästä takaisin mökille ja olla vaan. (valtava Prisma oli ihan painajainen)





Tässä vieressä on pronssikautisia hautoja, eli mökki sijaitsee ihan hautausmaalla! Kuvan jäkälöityneet kivikasat on niitä hautakumpuja. Kuvista näkee, miten järvi on vetänyt yöllä jääriitteeseen. Ja meidän pikkupoika meni vielä illalla saunasta uimaan! Laiturikin on ihan jäässä.





Tässä ostamiani kankaita. Kaksi päällimmäistä on Tildoja, joista suunnittelen varmaan jotain joululahjoiksi.

Pahviset nimikortit voin laittaa tekemiini saippuoihin ja lisäksi ostin tällaisia kivoja muovilätkiä, joissa lukee My desing, taas joulua ja muuta lahjomista silmälläpitäen!
Mökin välikatolla asustelee orava, joka pitää varsinkin aamuisin niin kovaa melskettä, ettei aina tiedä onko se sisä- vai ulkopuolella. Pidän Eppu-marsun häkin oven tiukasti kiinni, jos vaikka orava eksyy sisälle. Se kuitenkin pitäisi meidän pikku pullukkaa ärsyttävänä lelli-ipanana ja antaisi sille köniin :(

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Tulin vähän kattelemaan mistäs sinä pidät:)Onkos mitään erityistä mistä kovin pitäisit:)?

T.salainen jouluystävä

illusiah kirjoitti...

Vauu! Nyt menen ihan sanattomaksi. Tykkään kaikesta vanhasta ja kauniista! Enkä ole myöskään hirveän nirso, että ota ihan rennosti...

Anonyymi kirjoitti...

Moooi! Ah, ihana loma! Ootteko koko viikon mökillä? Käytätkö Facebookia vielä, mä jätin sulle kaveripyynnön? Joskus vannoin etten IKINÄ mee Feissariin, nyt mä kokeilin ku Julle on Ghanassa ja oon ihan koukussa siihen !! Mukavaa lomanjatkoa !!
DDW

illusiah kirjoitti...

Hei oon mä bookissa. Olen joskus ettinny sua sieltä muttet tainnu vielä olla. Heti menen kattomaan.

tia kirjoitti...

Hienoja hankintoja olet tehnyt ja orava osaa kyllä pitää varmaan aikamoista meteliä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa=))! Otan rennosti ja yritän ostaa jotain mukavaa♥
T.SJ :)