lauantai 17. lokakuuta 2009

Syyslomaa ja ompelua....

Tällaisen puutarhaessun tein erään kirjan ohjeen mukaan. Taisi olla Vanhan ajan tunnelmaa, tai jotain sellaista. Ohjeessa ommeltiin markiisikankaasta, mutta tämä on pellavaa ja vuoritettu samalla ruskearuudullisella kankaalla, mistä on työvälinehihna. Taskuun silitin kuvan netistä.


Kulmista puuttuu vielä purjerenkaat, joista essun saa vaikka varaston seinälle roikkumaan niin, että työvälineet pysyvät siinä.


Syysloma alkoi ja suunnistimme Rauman lähelle Kodisjoelle, mistä vuokrasimme mökin. Matkalla tänne pysähdyimme Kasvihuoneilmiöön. Miesväki meinasi hermostua, kun en suostunut lähtemään ennenkuin olin kiertänyt ihan joka kolkan. Painostuksen alla mukaan ei lähtenyt muuta kuin tosi nätti paperipaino, joka menee varmaankin joululahjaksi.
Tuo puutarhaessukin voisi olla kiva joululahja, jos sen vielä varustaisi oikein kivalla käsiharalla ja istutuslapiolla. Tosin tämä eka kappale jää mulle. Niin ohjeessa ei muuten ollut taskua, vaan pelkkä nauha, mutta mä ainaki tarvitsen taskua esim. narukerille.
Nyt pistän koneen kiinni ja aletaan nauttia mökkielämästä. Saunan lämmitykseen!

1 kommentti:

tia kirjoitti...

Hieno essu ja täytyyhän sitä tasku olla. Hyvää syyslomaa koko porukalle.