sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Syysloma loppuu...ja ompeluksia

Tuntuu, etten kahteen viikkoon ole tehnyt muuta kuin syönyt ja nukkunut, eli tyypillistä syysoleilua. Lomaviikolla kun ei ollut edes jumppaa ja ratsastusta. Tänään nyt tulee muutos!
Tänään kävin jo lenkille ja sen päälle telkkarin jumppa. Ovat muuten yllättävän tehokkaita ja helppoja kun pitää vaan tehdä mitä käsketään, eikä sen kummempaa itsekuria tarvita, toisin kuin vaikka kuntosalilla.
Huomenna töissä otan taas kirkasvalolampun käyttöön. Sekin auttaa jaksamaan pimeää syksyä.
Olen myös ommellut!
Olohuoneen uudet verhot, samalla tuli myös pestyä olohuoneen ikkunat.Ompelin myös seuraavat, ehkäjoululahjat.
Tämä pussukka voisi jollain täytettynä vaikka mennä äidilleni. Olen silittänyt siihen vanhan shamppoomainoksen ja siinä voisi kuljetella kerrostalosaunaan tavaroita.


Tästä en vielä tiedä, mitä sille teen. Vanha Turun munan mainos viittaisi siihen, että siinä voisi säilyttää jotain keittiössä. Vaikeaa vaan arvioida saajista, että kuka näitä arvostaisi...


Sain äidiltäni kolme vanhaa lakanaa, joissa on upeat virkatut pitsit ihan kahdessa kerroksessa. Pitäisi keksiä niistä jotain nättiä. Verhokappa on tietysti se ilmeisin ja niin varmaan teenkin. Mietiskelin vaan muita mahdollisuuksia.
Auhh! Telkkarista tulee luonto-ohjelma. Ne on ihan hirveitä enkä pysty katsomaan. Tuossakin sudet kohta syövät jonkun vasan. Julmurit!

Ei kommentteja: