maanantai 1. helmikuuta 2010

Suloinen ja ihana...

...on viikon vanha ihminen! Tässä kolmas pieni lapsenlapseni.

Edellisessä postauksessa kirjoitin halustani päästä olemaan vaikka viikonlopuksi ihan issekseen. Ei ole tullut kerrottua tästä haaveestani edes miehelleni, kun jotenkin ajatus on tuntunut niin kaukaiselta ja mahdottomalta. No tänään sitten kerroin eikä mies ollut moksiskaan. Sanoi että sitte sun täytyy mennä.
Seuraavaksi aloin etsimän netistä yhden tähden vuokrattavaa mökkiä melkein mistä vaan ilman mitään vaatimuksia. Meinasin pyörtyä kun halvin lautakotterokin oli 350 € ja 25 neliön mökki yhdellä tähdellä yli 5 ja puoli sataa! Jos ei jaksa loppusiivousta niin se myydään satasella.
:O
Tuumasin, että täytyy varmaan laittaa kesällä teltta pihalle ja mennä sinne. Illalla sitten koputtelen ikkunaan, että pääsiskös telkkaria kattoo.
Kesäisin oleilemme saarissa nukkuen veneessä ja aikaisemmin teltassa, kun oli pienempi vene. Ajattelin silloin,että jään joskus saareen ja mies saa tulla myöhemmin hakemaan, mutta täytyy tunnustaa että olen sen verran arkajalka, etten uskalla, kun ei ole edes seiniä ympärillä.

Joku pikkueläin on jäänyt saaliiksi olohuoneen ikkunan alla. Onkohan nuo haukan siivenjäljet.
TAI jos enkeli on tehnyt mahalaskun!

4 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Oi, ihana pikkuinen! Onnea :)

tia kirjoitti...

Ihana pieni tuhisjia ja vauvan tuoksu. Onnea kaikille.
Kalliitahan ne mökit ovat, toivottavasti jostain löytyy paikka missä saat toiveesi toteuttaa. Aarrekarttaan se toive kannattaa kyllä laittaa.

Tiinuli kirjoitti...

Enkelin jäljethän ne oli ihan selvästi!
Suloinen vauveli! Onnea !

Kyllä minäkin päivisin ihan mielellään olen yksikseni,, koskaan ei tule aika pitkäksi,, mutta kyllä illan tullen pitää olla joku seurana, arkajalka olen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva :)