tiistai 16. maaliskuuta 2010

Aarrekartan tekoa... siis suunnittelua

Kävin viime viikolla energiahoidossa, jossa tuli samalla kanavointia. Se on aika ihmeellistä, miten toinen voi puhua juuri niistä asioista, jotka on pyörineet omassa päässä. Sain paljon rohkaisua ja tukea omille ajatuksilleni ja sanotaan nyt varmuuden vuoksi, että emme kanavoijan kanssa puhuneet asioista etukäteen, emmekä olleet ennen tavanneet. Emme edes asu samalla paikkakunnalla.

Viesteissä tuli myös kehotus,että voisin tehdä aarrekartan niin, että toiveeni ja tavoitteeni kirkastuisi mielessäni.
Ajattelin, että sen huitaisee kasaan noin vaan, mutta ei se käykään niin. Kuvassa on tilanne monen päivän miettimisen jälkeen.

Ensimmäiseksi tulee mieleen ihania tulevaisuudenkuvia. Pieni ihana idyllinen maatila! Joo ja lampaita, talli ja navetta. Aitta pitää olla! Piharakennuksessa on myymälä, jossa myydään vanhaa tavaraa ja jotain omatekoisia juttuja!

Aloin jo netistä katselemaan paikkoja ja ensimmäiseksi vastaan tuli uutinen, jossa pariskunta möi pakkohuutokaupassa juuri tuollaista paikkaa. On kuulemma niin kallis pitää. Mieleen nousi tulevaisuudenkuva. Mulla on juuri tuollainen unelmapaikka, joka tuottaa pelkkää tappiota. Ollaan rahahuolien takia avioeron partaalla ja ajatuskin piharakennuksessa lojuvasta romukasasta, jota pitäisi myydä, saa ahdistuspisteet hipomaan pilviä. Ainoa haave sillä hetkellä on päästä eroon siitä riippakivestä, mutta tappio myynnistä tulee olemaan musertava.

Ehkä mulle työnnettiin siksi tuollainen uutinen nenän eteen, että jäitä hattuun. Toiveilla on taipumus toteutua.
Mistä tietää, mikä oikeasti tekee onnelliseksi?
Jos kerran jokaisella ihmisellä on sielunsuunnitelma, niin se mikä loitontaa siitä, ei tee onnelliseksi?
Vai kuuluuko tämä ottaa näin vakavasti? Onhan muutkin näitä tehneet ja saaneet kaikkea kivaa : )
Oletteko kuulleet naisesta, joka halusi paljon rahaa ja teki aarrekartan. Hän liimasi keskelle oman kuvansa ja ympärille kauheasti seteleitä.
Hän pääsi pankkiin töihin!

4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt aarrekarttaa. Olen siihen liimannut muutamia kuvia: ihanan talon kuvan, kodikkaan ja niin tilavan ja avaran olohuoneen kuvan(asumme nykyisin 50 neliön kaksiossa ahtaasti!), palmujen kuvia kuvaamaan matkustelua. On unehtunut tuon kartan tekeminen pitkäksi aikaa, täytyypä paneutua tosissaan siihen. Jospa saisin siihen laitettua muutakin, esim. nyt toivoisin ainakin piristystä tähän ainaiseen väsymykseen. Täytyypä miettiä miten sellaisen saisi laitettua tuohon karttaan. :)

illusiah kirjoitti...

Jospa piristystä symboloimaan kävisi värit, punaista, oranssia, keltaista!

Villikissa kirjoitti...

Millaista on tuo energiahoito? Auttaisikohan se väsymykseen?

illusiah kirjoitti...

Energiahoidossa puhdistettiin mulla auraa ja chakroja. En viitsi tässä julkisesti enempää kertoa sen vaikutuksista jälkeenpäin, mutta kerron vaan, että helpottaa oloa lisää tietoisuutta!