perjantai 26. maaliskuuta 2010

Käymisvaiheessa...

...on moni asia mun elämässä tällä hetkellä. En viitsisi edes keskeneräisiä asioita tänne kirjoittaa, vaan palaan asioihin myöhemmin. Meditointi tekee ihmiselle hyvää ja tuntuu, että se auttaa myös selvittämään, mitä oikeasti haluaa ja auttaa pääsemään sinne. Harmittaa vaan jälleen kerran se, että asun täällä tuppukylässä, missä kaikenlainen tarjonta on vähäistä. Olisi ihanaa löytää jostain meditaatioryhmä, jossa voisi oppia  ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Hyvän kuuloisia ryhmiä löytyisi kyllä lähikaupungeista, mutta vähän pelottaa näin aloittelijana mennä yksin sinne konkareiden joukkoon.
Toivottavasti pääsen joogaryhmään ensi syksynä. Sitäkään täällä korvessa ei ole tarjolla kuin kansalaisopistossa, mikä tarkoittaa, että ryhmä kokoontuu vain lyhyet syys- ja kevätlukukaudet. En tiedä johtuuko säästösyistä, että lukukaudet ovat vanhoista ajoista lyhentyneet huomattavasti.
Olen joskus aikaisemmin käynyt hathajoogassa ja sen pohjalta voin joogata jonkun verran kotona, mutta opetusta ja ohjausta tarvittaisiin.
Kapeassa tarjonnassa on sekin haitta, että jos ryhmää vedetään vain liikuntapohjalta, niin kuin oletan kansalaisopistossa olevan, jää joogan tärkeä henkinen opetus saamatta.

Kuvituksena tässä jutussa on IHANA hamonen, jonka tilasin netistä (Louhitar). Tämä on kertakaikkiaan tyttömäinen ja sopiva näin kolmen lapsen mummille!

1 kommentti:

Pilviharso kirjoitti...

Yritän vielä kommentoida, jostakin syystä ekaa ei näy...

Tuo hamonen on tosi soma - myös mummoille!