maanantai 7. maaliskuuta 2011

Sitä sun tätä...

Poika on tehnyt kotitaloustunnilla karjalanpiirakoita... maussa ei ollut valittamista. 

Ulkona on ollut ihanan aurinkoinen päivä. Puolen päivän aikaan lenkkeilimme ystäväni kanssa kuntosalille. Lenkkeilyn ja pelkän kävelyn ero on siinä, että matka on sen verran  pitkä, että yleensä tulee mukavuussyistä mentyä autolla ja lenkkeilyn valitseminen on liikuntasuoritus!
2 tuntia kuntosalin jälkeen tulee aina nukutuskohtaus, joka vaati 10 minuutin unet ja sen jälkeen Junksun kanssa lenkille.

Junksu on tarkka tyttö ja löytää pienimmätkin auringon läikät lattialla. Se rakastaa lämpöä!

Tänään tuli varmistus tekstarilla ensi viikonlopun rumpukurssista!  Ilmottauduin kurssille jo syksyllä, mutta silloin se peruttiin, kun ei löytynyt tarpeeksi osanottajia, mutta nyt toteutuu.
 Kurssilla tehdään ensin pieni harjoitusrumpu ja sitten saa tehdä isomman shamaanirummun. Tosi kivaa!Toivottavasti rummusta tullee hyvän näköinen ja kaunisääninen. oOtin jo viime kesänä keskiaikamarkkinoilta pieniä paloja poronsarvea, joita voi laittaa nahkahihnoihin rummun koristeeksi roikkumaan. Ajattelin kiinnittää niin, että ne saa halutessa pois.

Rumpuun voi maalata myös halutessa kuvioita, mutta mitään saamelaiskoristelua en aio tehdä. Jätän ehkä koristelun tässä vaiheessa tekemättä. Laitanpa kuvia, jos saan aikaiseksi jonkunlaisen tekeleen.

3 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan kuvia 'noitarummusta'.
Oikein mukavaa naistenpaivaa!

Pilviharso kirjoitti...

Hellyttävät karjalanpiirakata! Kaikki tuntemani yhdenkin rummun tekijät ovat olleet innoissaan.

tia kirjoitti...

Maku on se pääasia ;-)
Ihanaa nyt aurinko alkaa lämmittää. Olen tehnyt melkein joka päivä kävelylenkin, usein saan happimyrkytyksen joka alkaa väsyttämään ;-)