torstai 14. heinäkuuta 2011

Pihalla

 Jospa olen jo toipunut katkeruudestani ja laitan tänne muutaman kuvan pihalta. Muualla tässä ei ole ehtinytkään kuvailemaan, kun loma alkaa vasta huomenna, tai oikeastaan menen lauantaiksikin kakkostyöpaikkaan.
Tämä Mårbacka on ihana, omatalvettama jo kaksi vuotta. Viime kesänä kukkia oli max. 20 ja nyt 26 yhtä aikaa!


Tästä käppänästä tulee kurkku.


No niin! Valokuvien liittäminen ei onnistu, joten aikaisempi teksti on kirjoitettu eilen.
Tänään on muuten viimeinen työpäivä ennen lomaa. Tosin menen vielä illaksikin ja huomiseksi toiseen työpaikkaan. Maanantaina suuntaamme Espanjaan, mistä olemme pienestä Salobrenan kaupungista vuokranneet viikoksi talon.
Salobrena on meren rannalla ja toisella puolella on Sierra Nevadan vuoristo. Alhambran linnaan on 45 min. ajomatka ja olenkin liput tilannut ennakkoon. Ovelta on enää tosi vaikea saada lippuja.
Mäyrikselle olin varannut hoitolasta paikan, mutta ei meillä ole sydäntä jättää sitä sinne kahdeksaksi päiväksi, joten äiti valjastettiin koiran hoitajaksi.
Odotan jo kovasti matkaa, kun olen katsellut upeita kuvia seudulta. Olemme taas vuokranneet viikoksi auton, niin että pääsee näkemaään ympäristöä vähän laajemminkin ja pääsee vuorille,eikä tarvitse vaan parvekkeelta kuikoilla.

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Sinulla on selvästi viherpeukalo, kun saat pelakuunkin kukkimaan noin upeasti. Tosi hauska kuvasarja mäyriksestä viime postauksessa, hassu koira;)
Hyvää matkaa ja nauttikaa lomasta!

tia kirjoitti...

Mahtavan hienot pelakuut sinulla ja muutkin kukat. Hyvää lomaa, taitaa sielläkin lämmintä riittää ;-)