tiistai 8. syyskuuta 2009

Kirppislöytöjä ja huutokauppaa...

Viime sunnuntaina suuntasimme ihan oikeaan antiikkihuutokauppaan. Tiloissa toimi myös ihana kirppari. Johtuikohan syrjäisestä sijainnista, että valikoima oli hyvä ja hinnat kohdallaan. Astioita oli aika paljon ja vaikka sinisen englantilaisen maisema-astiaston olisi saanut varmaan kerättyä.

Tässä ensin iiiso hieno rottinkikori.................
joka oli täynnä villalankoja! Huutokaupasta 12€!

Tähän tauluun tykästyimme miehen kanssa kovasti. Sen on maalannut hollantilainen Der Snaapf, etunimestä ei saa selvää. 10€ Taulu on nyt päässyt paikalleen olohuoneessa.

Tässä myös taiteilija Taisto Paccalenin maalaama taulu, jonka kuvittelimme ostaessa olevan painokuva. Taulu oli jäädä myymättä, mutta mies kysyi meklarin osuttua lähelle, että paljolla myy. Meklari kysyi paljonko tarjoat ja mies sanoi että kympin. Myyty, sanoi meklari!

Nämä olivat tätä pikkukrääsä osastoa.

Tämän taulun ostimme myös kympillä huutokaupan jälkeen. Valokuvataulu 50- luvulta Mustangista omistajineen. Tämä menee 50-luvusta ja autoista kiinnostuneelle isolle pojalle joululahjaksi.


Yllä oleva pikkukansa tuli alla olevassa rasiassa. 2 €. Englannin bulldogin pentue! Juuri tuollaisesta koirasta olen haaveillut ja haaveeksi jääkin miehen mukaan. Kissat löytävät varmaan kodin suvun pikkutyttöjen luota.

Tämä kaunis pikkulamppu maksoi myös kympin ja on nyt makuuhuoneessa. Tavarat on kaikki kuvattu saunan pesuhuoneessa, minne kannoimme ensin kaikki pesulla.

Tätä Aleksis Kiven päätä kävin ennen huutokauppaa hipelöimässä ja halusin sen. Huusin sen kolmella eurolla ja kotona olin pudota tuolilta kun patsaan jalustassa lukee Arvi Tynys 1932. Nimi tuntui heti tutulta ja netistä löytyi, että kyseessä on arvostettu taiteilija!!!!
Onhan patsas kulunut ja siksi siitä viehätyinkin. Kuluma on kuitenkin vain pintavärissä ja muuten patsas on ehjä.
Oho :0 tämä kuvahan on väärinpäin. Kristalliastia tuli jostain kylkiäisenä. Ei kun halusin ylempänä olevan kukon ja kanan, mutta meklari alkoi myymään kristalliastiaa ja laittoi siihen kaupanpäällisiksi mun kukon ja kanan, niin pitihän se huutaa.


Viikinkilaivarintakoru on eurolla kirpparin puolelta.

Tämä tytön hame on myös kirpparilta parilla eurolla. Kuva on tosi huono, mutta helmassa on suloset virkatut pitsit.
Huomasin just, että yksi taulu on jäänyt kuvaamatta. Se on sellainen vanha kartta, joka sopii hyvin meidän takkahuoneeseen.
Olin koko illan ihan täpinöissäni ja tämmöistä lisää. Tunnelma koko huutokaupassa on kiva. Ainakin tuolla, missä ihmisiä oli aika vähän. Antiikkikauppiaan työkin voisi olla aika kivaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hei joo, mielenkiintoista ! Mä en ole koskaan ollut huutokaupassa, mutta varmaan kannattaisi joskus käydä, tosiaan, sieltähän voi löytää vaikka minkälaisia aarteita !!...ja toi sun kukkiva puutarha on kyllä ihme ! Mulla on ollut "välikesä" puutarhanhoidon ja kukkien suhteen, kukkijoita on siis todella vähän, hajuherneet tosin on juuri huumaavassa tuoksussaan ja kehäkukat, jotka puolestaan on aina jotenkin niin puhtaan tuoksuisia ja ihanan yksinkertaisia ! Ja tässä mun viimeisin LÄYTÖNI: http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741

kannattaa kuunnella ! The DDW

Anonyymi kirjoitti...

...heh heh, ei läytöni, vaan LÖYTÖNI..

Anonyymi kirjoitti...

NONIIN, ja piti vielä sanoa, että ihana kuva tuossa ihan alussa; pienisuuri mies ja pikku neiti...:D
The DDW

illusiah kirjoitti...

T:n lapsenlapsi! Siis pienempi. Isompi on mun pikkupoika.

Unknown kirjoitti...

Hei!
Kukkablogi 2009 äänestys on saanut huiman suosion. Harrastajat ovat käyneet innokkasti äänestämässä suosikkejaan ja löytäneet samalla paljon uusia kiinnostavia blogeja. Lista on myös päivittynyt uusilla löydöillä. Kiitokset ilmoittajille.
Äänestyksen tämän hetken kymmenen kärki on tässä:
1.Min Eden trädgårdsblogg!
2. Varjoyrtin puutarha
3. Anun puutarha
4. Scarborough Fair
5. PUUTARHANI - PUUTARHANI
6. Unan Maailma
7. Quun puutarha
8. Ruusuja ja Rikkaruohoja
9. Koristepuutarhurin pihalla
10. Missä kuljekin, puutarhassa ainakin

Jatkossa tiedotamme äänestystilantesta bloggaajille sähköpostitse. Voit liittyä blogikisan sähköpostilistalle tästä linkistä www.huiskula.fi/bloggaajat. Samalta sivulta voit myös ladata sivullesi kisasta kertovan bannerin, joista pienemmän voit sijoittaa vaikkapa oikeanpuoleiseen linkkipalkkiin.
Aurinkoista syksyä harrastuksesi parissa!

Terveisin,
Huiskulan väki