sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Hypnoosissa...

Ostin miehelle joululahjaksi Syvärentoutuskasetin, jossa hypnoterapeutti ohjaa syvärentoutuksen ja asettaa alitajuntaan suggestioita koskien rentoutumista, terveyttä, sosiaalisuutta varmuutta ja  hyvää yöunta.
Arvatkaa vaan onko mies kuunnellut sitä kertaakaan.
Tänään mulla oli harvinainen tilaisuus viettää muutama tunti kotona IHAN YKSIN.
Levitin peiton olohuoneen lattialle ja ja työnsin CD:n koneeseen. Olen ihan myyty!
Rentoutuminen oli tosiaan syvä ja silti olin koko ajan hyvin tietoinen kaikesta. Ohjelman kuuntelun jälkeen olo on ollut ihan loistava. Fyysisesti ja psyykkisesti. Ja parasta on, että kun suggestiot asetetaan alitajuntaan ja käyn ohjelmaa välillä läpi uudestaan, niin vaikutuksen pitäisi kasvaa ja vaikuttaa jokapäiväiseen elämään.
Taidanpa heti tilata samasta paikasta suggestiivisen CD:n koskien painonhallintaa...

Tein aikaisemmin postauksen, jossa esittelin makuuuoneeseen virkkaamani maton. Kudetta jäi vielä, joten virkkasin myös kylppäriin pikkumaton. kude menikin niin tarkkaan, että pari hapsuakin jäi puuttumaan.


Lyhensin yhden hameen ja kun kone oli esillä toteutin kauan hautuneen ajatuksen tehdä lasioviseen kaappiin vanhasta pellavalakanasta verhot. Tuli ihan nätit.


Törmäsin netissä hyvään kampanjaan, jossa tehdään myssyjä sytostaattihoidon takia hiuksensa menettäneille.
Myssyt lahjoitetaan sairaaloille, mistä niitä jaetaan potilaille. Kahden entisen kaljupään, jo kuolleiden, siskona haluan ehdottomasti osallistua.
Jostain syystä en saa sytomyssynapin linkkiä toimimaan, vaikka kopioin osoitteen ja liitän, muta googlettamalla kampanjasta varmaan löytyy tietoa.

2 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Olet ollut ahkera. Nuo matot on hauskoja! Samoin kaapinovien verhot.
Hyvä juttu tuo sytomyssykampanja, itse olen vain hengessä mukana, ei ole nyt voimavaroja toteuttaa yhtään myssyä.

tia kirjoitti...

Kiva matto ja hienot verhot olet tehnyt. Mielenkiintoinen tuollainen kasetti varmaan olisi. Hyvä idea tuo myssy, minä osallistuin joulun aikaan yksinäisille kortteja keräykseen.