torstai 25. kesäkuuta 2009

Löytö!

Tein ihanan löydön. Kävin miehen kanssa kierrätyskeskuksessa jo yli viikko sitten ja sivusilmällä vilkaisin, että kivan siniset kalusteet tuolla seinän vieressä. Mies sanoi, ettei ainakaan halua tuollasia meille. Ohitin asian sen kummemmin tutkimatta. Mutta jäi se päähän muhimaan ja eilen sitten ajoin töistä kierrätyskeskukseen ja ostin pienen puutarhapöydän ja kaksi tuolia!
Nehän sopi pihalle altaan reunalle kuin nenä päähän!
Ensin ajattelin pitäisikö maalata ja mietin valkoista, mutta niissä on valmiiksi niin kaunis sininen, etten tee niille mitään.

Eivät ne varmaan kauhean säänkestäviä ole, mutta sanoinkin, että mun kasvihuoneprojektia täytyy kiirehtiä, niin laitan ne sinne. Maksoivat kokonaiset 30€! Alunperin hinta näkyi olleen 45€, muttei olleet kelvanneet kenellekkään.

Mieskin oli sitten ihan tyytyväinen ja haki alkosta pullon mansikkakuohuviiniä, jonka nautiskelimme saunan jälkeen lammen rannalla. Hyvää ja niin vähän prosentteja, että ei haittaa seuraavaa työpäivää.
Eilen tuli uusi Viherpiha-lehti, jota katselin illalla ja olin tietysti riemastunut, kun kuvauksissa oli käytetty juuri samantyylistä kalustoa, mutta se oli vihreä. Pääsin todistelemaan miehelle, että kalusto on trendikäs ja kannattaa nämä tyyliasiat jättää vaan suosiolla mun päätettäväksi.
Odotettavissa kaunis viikonloppu ja aikomus onkin lähteä Porvoon saaristoon veneellä polttamaan nahkansa. Merivesi on varmaan aika kylmää vielä, mutta jos ilma on tarpeeksi lämmin, käyn kyllä meressäkin.

2 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Kivat kalusteet ja paikka on niile kuin tehty! =)

Possumamma kirjoitti...

Noi kalusteet sopii kyllä todella hyvin teidän puutarhaan! Kaunista:)