sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sunnuntaita

Tälläinen liitutaulu meillä roikkuu eteisen seinällä. Siihen on aina hyvä kirjoittaa jotain ajankohtaista tai kannustusta johonkin hommaan. keväällä siinä luki pitkään että: Siivous on hyvä asia! Se ikäänkuin muokkaa alitajuntaa ja tässä tapauksessa opetti suhtautumaan positiivisesti siivoamiseen. Jollei kuvan tekstistä saa selvää niin nyt siinä lukee suomennos lauseesta Dreams come true! Positiivinen ja toivoa antava lause..


Aamulla olin pikkupojan kanssa kitkemässä kasvimaata. Siellä on vasta itänyt ja oli vaikea erottaa, mikä oli rikkaruoho, mikä jotain muuta. Mutta eiköhän kylvetyt kasvit saaneet nyt pikkusen etumatkaa.


Tänä vuonna yhtenä kasvina kesäkukka istutuksiin on lankaköynnös. Muhlenbeckia, joka on kaunis myös ruukkukasvina.

Mitenkähän saisin nämä kuvat tänne isompina? Jos suurennan tässä tilassa, niin sumenevat.

Löysin kirpparilta kalliokieloja pihalle. Hieno kasvi!




Tähän vielä viimekesänä istutettu Särkynyt sydän




Ja upean upea sinivaleunikko
Meconopsis betonicafolia

2 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Hei, ja kiitos vinkistä sireenin suhteen! =) Täytyy siis vain jaksaa kärsivällisesti odotella! Sinulla on kauniita kuvia täällä! En osaa niiden suurentamisessa neuvoa, mutta toivottavasti joku osaisi, sillä suurempi koko tekisi oikeutta näille ihanille kuville!
Luin, että myös sinua on kohdannut suuri suru! Olen niin pahoillani, -en voi muuta kuin toivoa voimia! Aurinkoa elämääsi!

illusiah kirjoitti...

Kiitos Titti