keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Heinäseipäitä ym.

Asumme ihan tavallisella omakotialueella, onneksi kuitenkin vanhojen talojen ja puiden ympäröimänä, vaikka oma talomme on vasta 4 v. Takanamme on vanhaa vijelemätöntä peltoa ja mieheni kävi omistajalta kysymässä sopiiko sinne tehdä heinäseipäitä! Kummituksia, niin kuin lapsena sanoimme. Nyt meidän keittiön ikkunasta on näin ihana ja viehättävä näky!






Oikeastaan ne näyttävät vielä paremmilta nyt muutaman päivän jälkeen kun väri on alkanut muuttua ja erottuvat paremmin taustasta.Mitään käyttöä heinille ei ole, jos ei vähän oteta marsun ruuaksi varastoon. ne on olemassa ihan vaan maisemallisista syistä.



Kävin eilen ostamassa kirpparilta eri värisiä lautasia, jotka meinaan hajottaa ja tehdä mosaiikkityön. Ajatuksena on tehdä mandala 50x50 kokoiseen betonilaattaan. Laatan voi sitten laittaa yksityiskohdaksi pihalle tai sinne tulevaan kasvihuoneeseen. Löysin ohjeita mandalan tekemiseen, mitä eri alueet kuvastaa, joten nyt voin paneutua ajatuksella työhön. Kesälomalla on tarkoitus aloittaa. Laitan tänne kuvia, kun niitä tulee.

Tämän kuvan nappasin tuolla maalla liikuttaessa. Rakennus on ilmeisesti osa vanhaa sahaa. Eikö ole upeaa puurakentamista ihan vaan ulkorakennukseksi. Nykyään tähän käytettäisiin peltisiä elementtejä. Sääli kun tällaiset lahoavat pois, niin mitä jää jäljelle. Enää 3 päivää kesäloman alkuun!

Ei kommentteja: