tiistai 14. heinäkuuta 2009

Lomailua...


Huomenna olemme lähdössä mies, pikkupoika ja minä ensin auton kanssa Tukholmaan ja sitten siitä eteenpäin Norjan puolelle. Olisi ihanaa nähdä vuonoja, vesiputouksia ja kaunista luontoa.
Katsotaan miten pitkälle rahat riittää:) yritimme äkkilähtöä eteläänkin, mutta lähtijöitä tuntuu olevan, kun hinnat eivät putoa yhtään, vaan päinvastoin.

Ennen lähtöä piti vielä tänään käydä veneellä hakemassa tavaroita ja tarkistamassa muutenkin paikat. Matkalla Pellinkiin on ylhäällä oleva ihana talo. Voisi luulla, että kysessä on joku myymälä, mutta oven pielessä lukee privat. Koputtelijoita on ehkä ollut. Kuvat ei kyllä tee katolle oikeutta, unikot on niin kirkkan oranssit ja seassa on ruiskukkaa, mikä tuskin näkyy kuvassa.
Tällaisen katon haluaisin pihallamme olevan kaivon päälle. Kaivo kaivettiin ekana asumiskesänä ihan kasteluveden takia. Ollan sitä vettä lasissakin sihtailtu ja kirkasta on ja hyvän makuista. Nyt kaivon päällä on vain ruma betonikansi, mutta mallin mukainanhan sopisi siihen.
Koko kesälomareissumme oli kaatua miehen vatsatautiin, joka puhkesi pari päivää sitten, mutta nyt näyttää, että päästään lähtemään ja lääkärikin antoi luvan.
PS. Huomatkaa myös mökin ikkunalaatikoissa kasvavat hopeaputoukset, tuntuu ettei mikään kasvi voisi sopia sinne paremmin.

Ei kommentteja: