lauantai 18. heinäkuuta 2009

Huomenna reissuun...

Huomenna päästään vihdoinkin reissuun! Jo tässä on kökittykin kotona, paitsi kävinhän pikkupojan kanssa Helsingissä. Ostin läppärille laukun ja hiiren. Niin ja kaiken näköistä roinaa. Kristallikännykkäkorun Espan enkeleistä, pöytäliinan kivipainoja ja kirjan, joka käsittelee Feng shuita puutarhassa, englannin kielisen.
Tässäpä kuvia omasta puutarhasta.
Päärynät muistuttavat jo päärynää.
Niin ja Mandala on valmis ja paikallaan kasvimaalla! Keskustasta tuli mielstäni ihan kaunis. Keskellä olevan temppeli kuvan ala- ja yläpuolella on kristallit hajonneesta viinilasista.


Muuri, jonka väleihin pitäisi istuttaa enemmänkin maksaruohoja.


Lumikärhö

Ja mansikkabunkkeri, josta taisin aikaisemmin jo kirjoittaa. Emme saaneet ensimmäistäkään mansikkaa ennen bunkkerin rakentamista kun ahkera orava päivysti joka mansikan, että koska tulee väriä ja kelpasi sille raakileetkin. Orava kävi syömässä silloinkin, kun mies rakensi bunkkeria.

Ja Habanero keittiössä tekee taas 7 chiliä. En kyllä pysty niitä syömään. Iso poikani syö ja vesi vaan silmistä lentää kun ovat niin tulisia.

Kuinkahan kasvit pärjäävät reissun ajan. Aion koota talon pohjoispuolelle varjoon kaikki ruukut ja amppelit. Liotan ne ennen lähtöä oikein kunnolla ja toivon, että ovat hengissä palatessa.
Luen juuri Taru sormusten herrasta. Pikkupoikani on sitä tyrkyttänyt jo puoli vuotta ja kyllä se ihan hyvältä tuntuu. 12- vuotiaani on lukenut sen jo kolme kertaa. Vappuna kävimme (pojan ehdotuksesta) Tampereella konsertissa, jossa filharmoninen orkesteri, mies- ja naiskuoro, sekä poikakuoro esittivät konsertin Taru sormusten herrasta. Lisäksi lavalla oli oopperalaulajatar, joka lauloi uskomattoman kauniisti. Lavalla oli yhteensä pari sataa esiintyjää.
Aikaisemmin poika oli Star wars- asiantuntija, mutta se vaihe on jo ohitettu.

PS. Niin ja ostinhan Helsingistä ihan oikeita mosaiikkeja askarteluliikkeestä, niin ei tarvitse astioita hajottaa. Mosaiikin teko on kivaa ja vie ihan mukanaan. Sinisiä pikkumosaiikkeja, vihreitä lasisia, pyöreitä peilinpalamosaiikkeja ja purkin sekoitusta eri värejä ja kokoja.




1 kommentti:

Ainosofia kirjoitti...

Hyvää matkaa :)

Voi - habaneroa sinulla kasvaa.
Vaude... pitäisköhän kokeilla joskus.