keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

No niinhän siinä kävi...

Kimppu pihalta: kehäkukkaa, kosmoskukkaa, jaloangervon nuppuja, mansikan lehtiä, ligularian lehti, iiriksen siemenkotia, pari harvennettua porkkanaa (juuri ylöspäin) ja humalaa.

...että miehen vatsatauti äityi niin pahaksi, että matkallelähdöstä ei tullut mitään. Saimme kuitenkin siirrettyä lähdön sunnuntaille.
Niinpä keskityin tänään mandalaan. Luulin jo että siitä tulee ikuisuusprojekti. Eihän siitä tietystikään sellainen tule kun on ajatellut. Vielä kuvio on rikkonaisen ja epäselvän näköinen, kun saumauslaasti vielä puuttuu. Saumaamisen jälkeen pinta on ehjempi ja tasaisempi. Mosaiikin tekeminen on ihan kivaa ja ajatttelinkin tehdä jotain kuvia vaikka kiviin, joita voi sitten asetella pihalle sopiviin kohtiin.


Huomenna jätämme miehen potemaan ja lähden pikkupojan kanssa Helsinkiin viettämään hauska-päivää. Meidän 12- vuotiaalle se ei merkitse Linnanmäkeä, vaan kuljeskelua ja katselua, ajan viettämistä yhdessä ja juttelua. Viime kesänä kävimme valokuvanäyttelyssä, tuomiokirkossa ja Kiseleffin talossa.

3 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti miehesi paranee pian, sekä se mahatauti ei tarttuisi muihin, jotta pääsette pian lomailemaan!

Aivan ihastuttava toi unikkokattoinen talo! Heräsi mielenkiinto, että miltäköhän siellä sisällä näyttääkään...

Tiina kirjoitti...

Hui,, toivottavasti tauti on jo hellittämään päin!! Niin, ja toivottavasti teillä oli kiva hauska-päivä ! Me palattiin reissusta pari tuntia sitten,, huomenna taas reissaaminen jatkuu.. tyttönen on varsinainen huimapää,, kehen oikein lie tullut,,

illusiah kirjoitti...

Tiinalle: No sinuunpa tietysti. Vaikea kuvitella muuta...!