tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kirppislöytöjä ja tuliaisia...

Eikö ole ihania kesän kukkasia! Kimppu on tehty oman pihan aineksista:Jaloangervoa, unikkoa, kehäkukkaa, ruiskukkaa, humalaa, mansikanlehtiä...
Tässä alhaalla ihana peikkopariskunta, jonka toin mummin tyttösille tuliaisiksi. En ole vielä matkan jälkeen tyttösiä nähnyt. Saa nähdä kumman 2.5 v valitsee. 8 kuinen saa sitten varmaan sen joka jää.



Itselleni ostin Tukholamsta piikkimaton. Olin lukenut näistä jo ennen matkaa ja innostuin kovasti kun löysin tämän huomattavasti halvemmalla hinnalla kuin Suomesta saa. Matossa lukee Jantramatto, lisäksi olen lukenut nimen shaktimatto tai sitten ihan vaan fakiirimatto. Tuntuu aika makealle selässä, kun tällä loikoileee. Rentouttava ja ihmiset on kuulemma tulleet näistä ihan riippuvaiseksi. Piikit ovat tosissaan teräviä. Niihin ei mielellään koske käsillään kun pistävät niin.






Tänään kävin myös kirpparikierroksella. Ostin tälläisen säilytysarkun. Sen haluaisin maalata valkoiseksi. Täällä kun liikkuu innokkaita maalareita, niin olisikohan tämä fiksumpaa maalata pensselillä vai spray maalilla?
Keittiöön löysin näin ihanat verhot!
Ja jostain syystä rakastan vanhoja astioita. Ne ovat olleet käyttötavaroita ja niissä on henkeä sen lisäksi, että ovat kauniita. Pitäisi varmaan perustaa sellainen lautasseinä, että saisin kaikki vanhat kauniit lautaset näkyville. Tässä tämänpäiväiset löydöt.

Kaunis käsinmaalattu elämänlanka.
Ja näitä sinisiä tuntuu kertyvän aina kun jossain näen.

Matkalta tultuamme oli iloinen yllätys,että marjat olivat pihalla alkaneet kypsyä. Ihanaa. Mulla ei koskaan ennen ole ollut omaa pihaa, johon mahtuisi vähän viljelyksiä. Tuntuu kivalta kerätä omia mansikoita, vattuja ja herukoita.













Ei kommentteja: