keskiviikko 19. elokuuta 2009

Kirppislöytöjä ja ujo hamsteri...

Siispä tällä kertaa kirppistavaraa. Onnistuin hajottamaan vanhasta Porvoosta ostamani ihanan saippuakupin, mutta löysin kirpparilta tämän parin tilalle. Muki on ehkä hammasmuki, mutta koska saippuakuppi on saunassa sekottelen mukissa savinaamiota tai hiuksille etikkavettä. Saippua on omatekemää. Ihanan pehmeää kehäkukkasaippuaa. Tällä hetkellä kypsymässä on Enkelimäisen hoitava hiussaippua, jota en siis vielä ole päässyt kokeilemaan.

Nämä kupit, joista tykkään ihan kauheasti on kirpparilta myös ja niin halpaan hintaan, että kuinka joku raaskii. Näitä on kuusi paria, vaikka nämä 4 tiskistätullutta on vaan päässyt kuvaan. Näissä ei ole edes särön säröä! Jostain syystä tykkään kovasti kaikista näistä sinisistä maisema-astioista.
Kierrätyskeskuksesta on tämä kalusto, jota olen kuvannut joskus ennenkin. Kuva on tumma, kun ilta alkoi jo hämärtymään...

Tästä en oikein tiedä mikä se on. Oletan sen olevan jonkinlainen koulutaulu. Kuvassa on aina jokin eläin tai tilanne ja sen vieressä kirjain. Alareunassa on numerot yhdestä kymmeneen ja aina numeron mukainen määrä lintuja vieressä.
Mutta kun kielestä mulla ei ole hajuakaan! Yhdistän sen jonnekin tuonne Aasiaan..Indonesia.. Thaimaa... Jos joku tietää, niin kertokoon minullekin!
Tämä on jotenkin sellainen tavara, joka on kauhean mielenkiintoinen, muttei oikeastaan mulle.
Eli voin kuvitella, että joku tykkäisi tästä enemmän kuin minä. Jos joku kokee tämän mielenkiintoiseksi itselleen, niin ota yhteyttä, niin voin lähettää.
Tässä vielä yksi kirppistavara. Rivissä oleva ensimmäinen iso kynttilälyhty. Kalustin siihen ensin nukkekotinukelle kasvihuoneen, mutta kun ei sille oikein löytynyt paikkaa kotona, purin sen ja tökkäsin tuon lankaköynnöksen (joka on kärsinyt huonosta kastelusta koko kesän) sinne.

Tässä meidän pikkupikku päärynäpuu, joka on vasta parivuotias ja koko latvus näkyy kuvassa. Päärynöitä oli niin paljon, että puolet on harvennettu pois, mutta kyllä on nättejä nämä, jotka on jätetty kypsymään!
Ja viimeiseksi uskomattoman suloinen ujo hamsteri! Kuva ei ole omani vaan ihan luvattomasti liitetty, mutta on vaan niin ihana...siis kattokaa nyt sen varpaita!

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä, ovatko nuo kupit ihan sitä vanhaa maisemaa. Onhan mahtavasti teille tulossa päärynöitä ja aikas ihana hamsteri.

illusiah kirjoitti...

Ei ne kupit mitään merkkitavaraa ole, mutta kivat kumminkin!

illusiah kirjoitti...

Ei ne kupit mitään merkkitavaraa ole, mutta kivat kumminkin!

Johanna kirjoitti...

Oikein sievät kupit. Hyviä löytöjä! Tyttäreni myös kertoi, että lähistöllä on kirpputori ja kahvila. Olisi tarkoitus hänen kanssaan käydä tekemässä pieni kierros myös vielä tällä viikolla.