perjantai 28. elokuuta 2009

Paketti kirppisystävältä!

Kiitos Sussu kivasta paketista! Sain ihanan kirjaillun pöytäliinan ja kynttilä"kupin". Taitavat päästä olohuoneen pöydälle jo tänään. Kissakortti seurasi mukana.

Samalla kun hain paketin, jätin myös omani postin kuljetettavaksi. Ja nyt kyllä ihan jännittää, mitä saaja paketista tykkää. Ainakin yritin parhaani ja todella toivon siitä olevan iloa. Tästä saamastani ainakin on.

En ole ollut tänään enkä eilen töissä vaan poden kotona flunssaa :( Huomenna olisi tarkoitus mennä Loviisan ´Vanhassa vara parempi-tapahtumaan ja toivon todella olevani huomenna siinä kunnossa, että pääsen lähtemään.
Tänää meinasin ihan puutua sohvalle, joten pistin satsin saippuaa tulemaan. Kamomillasaippuaa. Nesteenä on vahvaa kamomillateetä ja seassa olevat pilkut kuivaa kamomillaa. Kamomillasaippua on melko tuoksutonta, joten lisäsin tuoksuksi eteeristä laventeliöljyä. Sekin on rauhottavaa, kuten kamomillakin, joten saippua on hyvää iltasaunasaippuaa ennen nukkumaanmenoa. Huomenna irrotan saippuat muotista ja sitten ne saavat seisoa kypsymässä vähintään neljä viikkoa ennen käyttöä. Sitä parempi mitä pitempään.

Niin ja tässä vielä viesti pakettini saajalle! Sujautin mukaan pari saippuaa ja niissä oleva päivämäärä ei todellakaan ole viimeinen käyttöpäivä :) vaan tekopäivä ja saippua on sitä parempaa ominaisuuksiltaan, mitä pitempään on saanut kypsyä.



2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Ihana juttu, että olet saanut mieluista kirppisystäväpostia!:)

Muistahan ottaa paljon kuvia sieltä Vanhassa Vara Parempi -tapahtumasta, jotta minäkin pääsen sinne kuvien myötä -muutoin en sitten tuommoisiin kaikkiin ihaniin tapahtumiin pääsekkään, ne, kun on aina kaikki niin kaukana:/

Mukavaa viikonloppua!

P

JohannaS kirjoitti...

Heippa! Ja kiitos kivasta paketista, kyllä tykkäsin :) Ihania nuo siun tekemät saippuat!